HYR EN PLATS

Vi vill gärna ha fler kreativa kvinnor här hos oss!

Vi har ett skrivbord som passar bra för en dator, ett större bord om du behöver mer yta, samt utrymme att ställa upp ett staffli eller annat redskap för ditt skapande. Du kan antingen hyra för en dag, en vecka, eller en månad i sträck, vad som än passar dig bäst.

En dag: 100kr

En vecka: 400kr

En månad: 1000kr

Priserna är exklusive moms och du måste identifiera dig som kvinna eller icke-binär för att hyra en plats. I hyran ingår internet, el, värme, kaffe, trevligt sällskap och allt annat som vi har här i Ateljén.

Hör av dig till oss på ateljenmalmgatan@gmail.com för att diskutera tid eller annat, och kom gärna förbi på Malmgatan 2 i Skara om du vill se hur vi har det och vad som skulle kunna passa dig.

hyr-plats-3.jpg
hyr-plats-2.jpg
hyr-plats-1.jpg

SÄLJ DINA VERK I VÅR BUTIK

En liten, intim och mysig butiksdel, mitt i stan!

En del av Ateljén är avsatt för butiksdel. Vi vill gärna fylla den med olika typer av konst och hantverk av kvinnor. Vi ser därför gärna att ni skickar ett mejl till ateljenmalmgatan@gmail.com med en ansökan. Skriv i mejlet vad du säljer, ungefärliga priser, samt hur stor plats du tror att du kommer behöva (räcker det med en hylla, eller behöver du golvyta, till exempel.) Skicka även med bilder på dina verk! Sista dagen att ansöka för att ha en chans att komma med från start är 27/2. Du kan även ansöka efter, och då hör vi av oss om det blir en ledig plats framöver.

En månad: 500kr

Priset är exklusive moms och du måste identifiera dig som kvinna eller icke-binär för att sälja i butiken.