EVENT

26 februari - Lök,- frö,- och sticklingbytardag

Förra årets sticklingbytardag blev en hit! Efter besökares önskemål om ännu en dag med byte av lökar, fröer och sticklingar gör vi en favorit i repris! Ta med dig lökar, fröer eller sticklingar, och ta med dig lika många nya hem som du tog med dig dit.

 

Blir det något över tas det om hand av Ateljén och går sedan att köpa för en billig peng veckan efter eventet. 

Tid: 26 februari. 11.00-15.00

Kostnad: Gratis

Anmälan: Ingen anmälan krävs

Länk till facebookevent

29 mars - Krokikväll

Kroki är en skissartad teckning efter levande modell. Krokiteckning innebär en relativt snabb studie av kroppen, under olika tidsintervaller skissar vi upp de viktigaste aspekterna av en ställning eller en rörelse.

Ateljén står för pennor, kaffe/te, plats och modell, du tar med dig ett eget ritblock.

Tid: 29 mars. 18.00-20.00

Kostnad: 350 kr / person

Anmälan: ateljenmalmgatan@gmail.com

Begränsat antal platser - först till kvarn!

Länk till Facebookevent

19 april - Foto & Kamerakurs

Har du kanske fått en systemkamera i julklapp? Eller har du haft en i många år men sällan använt på grund av osäkerhet? Hur använder man egentligen en systemkamera? Vad är fördelarna? Hur gör man för att utnyttja alla de funktioner som finns och vad är egentligen ISO?? 

Detta och mycket mer kan du få svar på den 19 april i Ateljén! Du tar med din egen kamera, och Annie som undervisat som fotolärare på gymnasienivå håller en två timmas kurs i allt behöver för att bli kompis med din kamera.

Tid: 19 april. 18.00-20.00

Kostnad: 350 kr / person

Anmälan: ateljenmalmgatan@gmail.com

Begränsat antal platser - först till kvarn!

14 maj - Klädbytardag

Ännu en favorit i repris! Lämna in 1-10 plagg och byt mot lika många nya som du hade med dig. Plaggen du tar med ska vara hela och rena - i övrigt är alla kläder välkomna, såväl barnkläder som vuxenkläder. Du kan lämna in kläder hela vecka 19. Roligt, och dessutom bra för plånboken och miljön! Blir det något över tas det om hand av Ateljén och lämnas till välgörenhet. 

Tid: 14 maj. 11.00-15.00

Kostnad: Gratis

Anmälan: Ingen anmälan krävs

Länk till facebookevent

- Fler event kommer -