top of page

STÖTTA ATELJÉN

Ateljén är en ideell förening som syftar till att bedriva verksamhet inom konst, design och hantverk och erbjuda konstupplevelser för både yngre och äldre i Skara. För att detta ska vara möjligt i längden, och för att vi ska kunna erbjuda ett roligt, kreativt och inspirerande program så behöver vi medlemmar!

Att vara medlem i Ateljén kostar 100kr per år. Det du får är:

 

  • rabatt på Ateljéns event

  • en lott till en utlottning per år med konstverk från året i Ateljén

Fyll i formuläret här bredvid så skickar vi en första faktura till dig. När den är betald är du medlem hos oss. Därefter får en faktura per år.

Vi för ett digitalt medlemsregister över alla medlemmar. Registret kommer inte att säljas eller användas av andra. Ovanstående uppgifter sparas så länge du är medlem för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt, bland annat för att göra utskick via e-post, utvärderingar samt skicka fakturor till dig för medlemsavgift och eventuella avgiftsbelagda event under medlemsåret. Vill du begära ut eller radera dina personuppgifter kontaktar du ateljenmalmgatan@gmail.com

Vill du lämna föreningen mitt under ett pågående medlemsår ska du skriftligen anmäla detta till styrelsen och du anses därmed omedelbart ha lämnat föreningen. Vi återbetalar inga avgifter.

BLI MEDLEM

Tack för ditt meddelande!

bottom of page