VILKA ÄR VI?

IMG_8884.jpg

Annie Beckman

Annie har i snart tio år frilansat grafisk formgivare och illustratör. Hon gör affischer, loggor, annonser, förpackningar, bokomslag, kampanjer och annat smått och gott. Under åren har hon jobbat mycket med organisationer som gör bra grejer i världen, så som Amnesty, Unizon, Terrafem, Mathjälpen med flera. Hon är sjukt bra på att hitta en perfekt avokado, älskar Harry Potter och tycker att världen behöver mer snällhet.

IMG_8454.jpg

Amanda Asp-Hult

Amanda gör miniatyrer och smycken av polymerlera för det mesta. Lite udda, konstiga och egna saker är det hon tycker är roligast att göra. Att göra saker som går att hitta någon annanstans försöker hon undvika, så hon vågar nästan lova att hon gjort något ni aldrig tidigare sett! Hon jobbar även som frilansande teaterpedagog. Hon älskar Dahlior, är livrädd för råttor och älskar true crime och Göteborg!

IMG_8912.jpg

Louise Wincrantz

Louise har så länge hon kan minnas målat och skrivit. Det började med blyertsteckningar och gick vidare till olja, akryl & akvarell. Skrivandet startade med poesi och har övergått till novellskrivande. Hon har precis skickat in sin första novellsamling till förlag och hoppas på att snart bli utgiven. Louise har en bokcirkel för klassiker, trivs bäst på en sten vid vattenbrynet och skrattar ohejdat till Friends.